Våre tjenester

Vi kan hjelpe deg!

  • Små eller store oppdrag, vi tar gjerne jobben for deg.
  • For din og vår trygghet er vi forsikret i IF Bedrift.
  • Vi gjør jobben raskt, profesjonelt og til avtalt pris!
  • Vi har ikke faste priser, men gir tilbud i forbindelse med hvert prosjekt.

Hvorfor velge oss?

Profesjonalitet, effektivitet og god service er særdeles viktig for oss. I Hallingdal Tre og Hage er vi derfor opptatt av at du som kunde føler deg trygg på oss og det vi leverer.
Vi har fokus på høy sikkerhet og effektivitet da vi vet at dette danner grunnlaget for et godt resultat og fornøyde kunder.

Dette er våre hovedtjenester, men vi tar også på oss andre relaterte oppgaver så ta kontakt for et hyggelig tilbud. Hos oss får du skriftlig prisgaranti!

Snekring

Renovering, påbygg, fasadeendring, etterisolering med mer… les mer

Torvtak

Vi kan hjelpe deg med å vedlikeholde torvtaket ditt… les mer

Trefelling

Vi utfører alle typer oppdrag innen trefelling, og utfører alt arbeid sikkert og forsvarlig… les mer

Gjerdebygging

Hallingdal Tre og Hage tar på seg de fleste type oppdrag innen gjerdebygging. Vi lager også forskjellige typer porter med smidde eller standard beslag… les mer

Hagearbeid

Pen hage krever arbeid, kunskap og verktøy. Hallingdal Tre og hage har mange års erfaring, og kan hjelpe deg med dette… les mer

Fresing av stubber

Vi kan hjelpe deg med å bli kvitt sjenerende stubber som står i veien… les mer

Hage arkitekt

Ønsker du hjelp med å planlegge drømmehagen din? Vi kan hjelpe deg… les mer

Se hva våre kunder sier

“Wieslaw sette opp om lag 350 meter splitter nytt nettinggjerde på stølen hjå meg i 2017. Inkludert fjerning av det gamle, rydding av vegetasjon etc. Gjerdet vart solid og bra. Eg kan trygt anbefale Wieslaw også til gjerding.”
Embrik Rudningen

Bonde

“Vi er veldig fornøyd med arbeidet Wieslaw har gjort på tomten vår. Han er hyggelig og jobber raskt og effektivt med godt redskap og verneutstyr.”
Terje Gewelt

Privat

“Hallingdal tre og hage fikk i oppdrag å rydde en skråning på nederste delen av tomten for busker, kvister og annen unødig vegetasjon. Jobben ble utført raskt og profesjonelt i det svært bratte terrenget. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort!”

Jørn Østro

Privat